JAG GER DIG ALLA VERKTYG DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS!

Du är aldrig ensam. Vi sätter målen tillsammans utifrån dina förutsättningar och jag coachar dig hela vägen till mål. Du välkomnas även in till teamet som består av massa inspirerande och drivna personer. Tillsammans tar vi oss förbi alla hinder och når våra personliga affärsmål. Mitt motto är: MAKE IT HAPPEN!

Jeanette Magnusson, extra inkomst

PERSONLIG COACHING

Innan vårt första planeringsmöte skickar jag dig ett formulär. Med hjälp av dina svar gör vi en startplan som utgår från dig, din livssituation och dina önskemål. Under de första tre månaderna har vi daglig kontakt för att du ska få rätt stöd när du bygger upp din verksamhet. När du känner dig trygg är tanken att du ska kunna arbeta mer och mer självständigt. Jag finns dock alltid till hands för att hjälpa dig att ta din verksamhet vidare.

GRUPP-COACHING

Jag håller många utbildningar både dag-och kvällstid som är skräddarsydda för dina behov och utformade för att ge dig kunskap, motivation och inspiration. Dessa utbildningstillfällen kan vara online, personligen eller som en del av en större grupputbildning.

VÅRT COMMUNITY

Jag har många olika Facebook-grupper som är dedikerade till mitt ständigt växande team. Det gör att du har 24 timmars support och tillgång till inte bara min expertis, utan hundratals andra framgångsrika ledare inom organisationen.

Jeanette Magnusson, Skapa en extra inkomst
Jeanette Magnusson, skappa en ny karriär

PLATTFORMEN

Vi har skapat en unik samlingsplats för utbildningsmaterial och inspiration med allt du behöver veta för att driva din verksamhet. Vårt syfte med denna plattform är att samla all den otroliga kunskap som våra framgångsrika ledare skapat genom åren. Detta för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas med din verksamhet och få ett bra resultat så fort som möjligt. Den ger kontinuerligt stöd, inspiration och kunskap varje steg på vägen – när du vill!

UPPTÄCK DIN EGNA POTENTIAL!

"För att få något du aldrig haft, måste du göra något du aldrig gjort".

 

Ta chansen och boka ett möte med mig för att höra mer om tjänsterna och möjligheten till en ny karriär eller extra inkomst.

Jeanette Magnusson, jobba hemifrån