1/6

DET SKA VARA KUL ATT JOBBA!

Vi brukar säga att om du inte ler,  ändra på det!

VILL DU HA ETT JOBB SOM UTVECKLAR DIG & GER DIG MER FRIHET?

Jag kan erbjuda dig ett jobb inom hälsa och skönhet som ger en extra inkomst eller ny karriär som tillåter dig att jobba hemifrån, under en palm på Bali eller påväg till förskolan för att hämta barnen. Låter det intressant?

En Möjlighet att forma livet som du vill ha det!

När du arbetar tillsammans med mig har du också världens största producent av Aloe Vera baserade produkter i ryggen. Ett trippel A rankat företag med många utmärkelser. Du är din egen chef, med alla de fördelar och flexibilitet som det innebär, men du har alltid en professionell handledare och ett positivt team som stöd – du står aldrig ensam.

Som prisbelönt affärsutvecklare coachar jag dig personligen för att du ska uppnå dina mål inom den deadline du själv sätter och tillsammans ser vi till att du lyckas. Du ingår i ett härlig och kompetent team med drivna och inspirerande personer som alla vill utvecklas och lyckas på sina egna villkor. Vi inspirerar varandra och bygger våra egna verksamheter ihop.

Här nedan kan du läsa mer om hur du och jag kan arbeta tillsammans för att skapa en extra inkomst eller en ny karriär.

Jeanette Magnusson, extra inkomst

ÅTERFÖRSÄLJARE / INFLUENSER

För dig som vill prova att driva eget på deltid eller komplettera med produkter i din nuvarande verksamhet utan ett ekonomiskt risktagande.

 

Det ger en extra inkomst på ett par tusen kronor per månad för att spara till semesterresan, restaurangbesöken eller unna dig nåt lyxigt till helgen utan att din månadsinkomst blir lidande.

Detta gör du genom att rekommendera produkter du själv tycker om,

t. ex representera din egna hudvårdsserie eller hälsolinje. Du utgår från dina egna intressen inom hälso-, wellness-, närings- och skönhetsprodukter från Forevers stora produktportfölj.

 

Denna tjänst liknar mycket ett influenserarbete. Du marknadsför/rekommenderar de produkter du tycker om personligen. Det finns olika sätt att göra detta på beroende på om du vill arbeta online eller runt det du gör idag. 

Prova på entreprenörslivet på deltid tillsammans med mina kollegor och höj din månadsinkomst med några tusen kronor, eller mer. Du och jag skräddarsyr din plan tillsammans efter ditt naturliga nätverk.

MANAGER - BYGG DITT EGET TEAM

För dig som vill arbeta med människor och bygga ditt eget team av personer du tror på. När du arbetar mot eller som Manager bygger du även upp en egen affärskedja med återförsäljare/influensers som säljer Forevers produkter. Genom att du tillsammans med mig utbildar dem och göra dem trygga i jobbet får du också en utbildningsinkomst av företaget. Personerna i ditt team kan befinna sig/bo var som helst i världen (160 olika länder), du kan alltså bygga en internationell affärskedja. Du är självklart också 100% platsoberoende och kan jobba från världens alla hörn genom vårat onlinekoncept.

Som person gillar du att utvecklas, utmanas och kanske redan har en släng av entreprenörskap i dig som du vill ta till nästa nivå i vårt kostnadsfria entreprenörsprogram. Du vill ha en större inkomst och tycker att en bra arbetsinsats ska löna sig. 

Genom att investera runt 10 timmar per vecka på din egna verksamhet kan det ge dig en inkomst på ca 10.000 – 20 000 kr per månad när du uppnått målet Manager, därefter kan du välja att klättra vidare på vår karriärs stege.

Med en affärsplan och strategi som vi skapar tillsammans utifrån dina förutsättningar når vi dina mål tillsammans. Jag coachar dig hela vägen för att din verksamhet ska växa i den takt du önskar.

 

Jag är otroligt stolt över att fler än 300 personer i vårt team uppnått Manager.

Jeanette Magnusson, extra inkomst
Jeanette Magnusson, affärsutvecklare

AFFÄRSUTVECKLARE

När du arbetar som affärsutvecklare hjälper du även Managers att bygga större och bättre produktomsättning och affärskedjor. Tillsammans så stöder, utvecklar och coachar vi dem i deras ledarskap och hjälper dom att se fler affärsmöjligheter.

 

Som affärsutvecklare tycker du om valmöjligheter men ogillar begränsningar, precis som jag. Du ser entreprenörskap som en livsstil och tycker att ordet ”budget” är det tråkigaste som finns. Du drivs av att hjälpa andra att utvecklas, ha en ekonomisk frihet och inspireras av möjligheten att nå längre, att inte ha något tak. Genom att investera mer tid får du mer tillbaka.

 

Precis som Återförsäljare och Manager planerar du själv in hur dina dagar ska se och var i världen du vill befinna dig när du arbetar. Du har dessutom möjlighet att ta del av företagets alla belöningsprogram; bilprogram, globala resor och en del av företagets vinst.  Här har du även möjlighet att lämna din verksamhet som ett arv efter dig.

 

Du kommer att arbeta nära mig i ditt ledarskap och tillsammans utbildar och utvecklar vi fler i din organisation.

VAD ÄR MEST INTRESSANT FÖR DIG?

Du startar flexibelt kring dina nuvarande åtaganden. Har du ingen utbildning eller erfarenhet inom områdena hälsa, hudvård, kosttillskott, försäljning eller affärsutveckling? Inga problem, du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eftersom det ingår kostnadsfria grundutbildningar inom dessa områden. Som prisbelönt affärsutvecklare handleder jag även dig hela vägen och ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas som Återförsäljare, Manager eller Affärsutvecklare.

Bygg din inkomst kring det livet du vill ha och inte tvärtom. Jag skräddarsyr en personlig affärsmodell och strategi till dig samt coachar dig hela vägen. Du ingår även i ett team med erfarna och härliga kollegor som gör resan mot framgång roligare än du kan ana. 

Vill du:
- jobba hemifrån och vara helt platsoberoende?
- få en extra inkomst?
- jobba för ekonomisk frihet?
- driva eget och bestämma dina tider och villkor själv?
- ingå i ett drivet och härlig team?
- bestämma vem du jobbar med?

Om det här låter minsta lilla intressant för dig så tycker jag att du ska Boka in ett förutsättningslöst möte med mig, för att höra mer om det jag erbjuder!

 

ÄR DU OSÄKER OM JUST DU KAN LYCKAS?

Här har jag samlat de vanligaste frågor och funderingar jag får.

HUR MYCKET KOSTAR DET ATT STARTA


Efter att du och jag talats vid så kan jag skräddarsy din start efter dina startförutsättningar. Det finns inte en perfekt start som passar alla. Men generellt behöver du investera i en startbox på ca 4300 kronor som innehåller bästsäljande produkter för att du ska känna på kvalitet och finna dina produktfavoriter. Målet är att du redan första månaden ska ha gjort en handelsvinst och på så sätt fått tillbaka ditt utlägg för att vi ska kunna fortsätta bygga upp din verksamhet. Min erfarenhet är att när man känner på den höga kvaliteten och ser att produkterna är efterfrågade och att du får nöjda kunder så är det naturligt att lägga in en högre växel. Dessutom har du 360 dagars returätt på produkter som är i säljbart skick om du inte känner att detta inte är något för dig. Så du har i stort sätt inget att förlora på att prova
HUR MYCKET TID BEHÖVER JAG INVESTERA?


Efter att vi har talats vid så kan jag mer detaljerat berätta hur mycket tid jag rekommenderar att du investerar beroende på vad du gör idag, dina tidigare erfarenheter och vad du önskar att tjäna. Rent generellt kan jag säga 5 timmar /vecka för 3-5000 kr per månad. Som allt företagande handlar det om att ju mer engagemang du lägger in ju mer får du tillbaka. För att utveckla ditt företagande behöver du ny kunskap och nya strategier. Tillsammans kan vi göra inkomstproducerande aktiviteter online, för att få en snabb och smart start. Men för långsiktigt framgångsrikt företagande så finns det inga genvägar. Jag förser dig med en affärsplan och tillsammans med din drivkraft och min kunskap planerar och genomför vi inkomstbringande aktiviteter. Om du redan i dag dag driver eget inom tex inom skönhetsbehandlingar, hälsa eller fitness kan du marknadsföra produkter till dina kunder medan du är på jobbet och behöver inte investera så mycket tid för ännu en inkomst till din verksamhet.
FINNS DET NÅGOT EKONOMISKT RISKTAGANDE?


Nej det finns det i stort sett inte. Du har en 360 dagars återköpsgaranti på de produkter som är i säljbart skick om du inte väljer att fortsätta att arbeta med mig och Forever. Du har alltid denna garanti som gäller 360 dagar från ditt senaste produktinköp. De produkter som du har öppnat ingår därmed inte i denna garanti. Min 20 åriga erfarenhet är att även om du inte känner att affärskonceptet passar dig kommer du du att få ett flertal produktfavoriter som du inte vill vara utan till ditt förmånliga inköpspris. Du kan ge dina kunder en 90 dagars garanti på köpta produkter från dig, det betyder att om de inte är nöjda med Forevers produkter så drabbar det inte dig ekonomiskt. Du betalar tillbaka pengarna till din kund och får en ny produkt som du kan sälja igen vid din nästa order.
FINNS DET NÅGRA KRAV PÅ MIG OM JAG BÖRJAR?


Nej, Du bestämmer själv hur mycket tid du vill investera i din verksamhet. Det är det härliga med att driva eget. Som din handledare kommer jag med rekommendationer och genom överenskommelse anpassar jag min coachning beroende på ditt mål. När livet kommer emellan kan du välja att dra ner tempot för en tid för att senare öka på det igen.
VAD HÄNDER OM DETTA INTE KÄNNS RÄTT FÖR MIG?


Ingen fara, det ska vara lustfullt och kul att jobba tillsammans. Är det inte det kan du när som helst avsluta vårt samarbete och returnera de produkter som är i säljbart skick till företaget Forever . Du har 360 dagar återköpsgaranti om du bor i Skandinavien från ditt senaste inköp.
MÅSTE JAG HA ETT EGET FÖRETAG FÖR ATT STARTA?


Nej det behöver du inte ha för att starta. Jag rekommenderar att du öppnar en enskild firma när du ser att det är vinstgivande. Tills dess sparar du kvitton på inköp och utlägg.

TA STEGET, MED MIG

"För att få något du aldrig haft, måste du göra något du aldrig gjort".

 

Du har inget att förlora genom att boka ett förutsättningslöst möte med mig för att höra mer om möjligheten till en extrainkomst eller en ny karriär.

Jeanette Magnusson, starta eget