Fläcken.png
Jeanette Magnusson, Xplore

TEAMET

Som stolt grundare till teamet Xplore välkomnar jag dig som önskar en extra inkomst eller drömmer om en ny karriär. Här finns det alltid plats för en ambitiös person till.

Som din coach är det min passion att hjälpa dig att starta och utveckla din verksamhet. Du är chefen och jag är där som vägledning och stöd. Som prisbelönt affärsutvecklare och coach har jag hjälpt många målmedvetna personer att utveckla sitt business-mindset. 

 

Det som alltid har fascinerat och motiverat mig är att vi alla är olika. Här finns ingen ålders diskriminering utan det är dina drivkrafter som är avgörande. Jag är otroligt stolt över att många har utvecklat enastående företag i mitt team.

När jag startade hade jag ingen tidigare erfarenhet från vare sig branschen, försäljning eller affärsutveckling men genom ett nätverk av professionella coacher har jag tillsammans med duktiga ledare i vårt team utvecklat ett av Skandinaviens framgångsrikaste team.

 

Genom att jag själv startat från noll och arbetat mig upp har jag inte både kunskap och erfarenhet av hur det går till utan jag vet hur det känns och vilka hinder som kommer att uppstå. Framför allt vet jag hur du undviker alla hinder för ett snabbare resultat.

Det ger mycket positiv energi att arbeta med kreativa företagsamma kvinnor. Att få möjligheten att utveckla våra företagande tillsammans har utvecklat både systerskap och vänskap för livet. Framåtanda och teamkänsla smittar verkligen av sig, vi blir som vi umgås och det är det som gör mitt jobb så himla roligt. Alla är olika, vi kommer från olika bakgrunder och karriärer men vi har en sak gemensamt. VI VILL HA UT MER AV LIVET!

Här kan du läsa vänliga ord från några av mina kollegor i teamet och deras upplevelse av att detta yrket.

LOTTA KREIJ

TIDIGARE PERSONALANSVARIG PÅ SAS

”Jag valde möjligheten att arbeta med Direkthandel för jag såg att jag kunde påverka både min livsstil och min ekonomi. Teamwork skapar energi och glädje och jag mår så bra av att kunna hjälpa andra personer att också påverka sin situation i livet. Under alla dessa år har Jeanette varit ett stort stöd och en inspiration för alla oss. Det är viktigt med en ledare som visar vägen.”