Jeanette Magnusson, prisbelönt affärsutvecklare

XPLORE är namnet på vårt team som består av kreativa egenföretagare med helt olika drivkrafter, bakgrunder, åldrar och erfarenheter. Vi arbetar tillsammans under paraplyet av det internationella och trippel A rankade hälsoföretaget Forever. 

 

Som grundare av XPLORE team brinner jag för att få fler att upptäcka de unika möjligheter som finns genom att arbeta med vårt projekt Framtidsstark, där du kan prova på att vara egenföretagare utan ett ekonomiskt risktagande.

 

Genom de resultat som jag har fått tillsammans med ledare i teamet, har jag blivit inbjuden som talare på både nationella och internationella arenor och blivit tilldelad utmärkelser och priser som bl.a:

Skapa en extra inkomst

”For excellency in direct selling”, hela två gånger som är Direct Selling Swedens utmärkelse till den säljare/distributör som av medlemsföretag nominerats som särskilt kvalificerad." Detta är ett pris för skicklighet och kvalitet i sin verksamhet med iakttagande av direkthandelns etiska regler.

Jag brinner för att hjälpa fler kvinnor att bygga en stark framtid genom att uppnå ovanligt bra resultat.

 

Jag coachar dagligen kollegor som vill utvecklas, höja sina inkomster och uppnå sina livs- och affärsmål. Att hjälpa andra och att se dem uppnå sina mål är enormt viktigt för mig, och det är min passion att ge dig alla verktyg du behöver för att göra just det.

Jeanette Magnusson, prisbelönt affärsutvecklare
Jeanette Magnusson, prisbelönt affärsutvecklare